Haal de blauwdruk op (voor coaches, masseurs en therapeuten)

Hoe laat je jouw klant op een korte en krachtige manier naar zijn of haar persoonlijke essentie komen? Deze zelfontwikkelde methode is een combinatie van haptonomie en de touch off Trager. Deze methodiek heeft een bijzondere kwaliteit heel ontspannend, je voelt je volledige gewicht op de tafel landen: alsof de stekker er even wordt uitgetrokken. Het is bijzonder, maar in die staat van zijn komt (dmv 2 vragen) de ware essentie bovendrijven. 

De meest zuivere effectieve manier om de blauwdruk op te halen, jouw belangrijkste kernwaarden. Dit antwoord ligt dus opgeslagen in ons lichaam. Een mooi vertrekpunt voor zingeving en persoonlijk leiderschap. Maar ook een effectieve opening voor een massage, coaching of therapeutisch gesprek.

Wat gaan we doen tijdens de opleiding?

De training bestaat uit 4 dagen. Op de eerste dag leer je de gehele basis. De andere dagen leer je over de kwaliteit van de aanraking, verdieping en de techniek in jezelf te verankeren. Voor ervaren masseurs en therapeuten bieden we de optie enkel de basis training te volgen.  Om de ervaring voor jouw cliënt te vergroten en de techniek in jezelf te verankeren raden we 3 verdiepingsdagen hierop aan. 

 Hoe zien de trainingsdagen eruit; We starten om 9:30 uur en eindigen de dag om 17:00 uur. Er zit een opbouw in de dag; we landen in ons lichaam, vertragen en met aandacht in rust nemen we de stof tot ons. De lunch komt deels uit eigen tuin en er wordt veel aandacht besteed aan smaak.De Paulushoef biedt jou niet alleen nieuwe kennis en inzichten, maar biedt ook een prachtige dag, die jij niet snel zal vergeten.

Na deze opleiding:

Voor wie is deze opleiding geschikt?

Deze opleiding is geschikt voor masseurs, therapeuten en coaches die zichzelf willen bijscholen, waardoor zij de ware kern van hun client naar boven willen halen. Dit kunnen zij als basis voor hun dienstverlening aanbieden. 

Praktische informatie

Deze opleiding start in september 2021

Locatie: Paulushoef, Sonniuswijk 42, Son en Breugel

Voor informatie kunt u mailen naar info@paulushoef.nl