Over Carla

Vrijheid loopt als een rode draad door mijn leven. Ik werd geboren op een boerderij waar de bevrijding van Nederland begon.

Om op te groeien in de natuur is een voorrecht, ik ben een echt “buitenkind” en hou van vrijheid. Op mijn 23e ging ik dan ook op avontuur naar Zuid-Afrika, werken aan een emancipatieproject voor vrouwen in de kinderopvang.

Ik heb daar veel levenservaring opgedaan, zoals omgaan met angst, geweld en de dood (tijdens een zwaar busongeluk). Voor mij was dit alles een vertrekpunt naar een hoger bewustzijn. 

De combinatie van mijn fysieke nekklachten na het ongeluk en de nieuwsgierigheid naar het ontstaan van lichaamssignalen en ziekte, leidde mij naar de weg van natuurgeneeskundig massagetherapeut.

Op HOLOS leerde ik in vier jaar alles over holistische massagetherapie. Daarna ontdekte ik de TRAGER approach. Die opleiding maakte mijn leven lichter, vrijer en zachter.

Na twintig jaar full time gewerkt te hebben als holistisch massagetherapeut, heb ik zoveel prachtige ervaringen opgedaan over klachten als lichaamssignaal en de invloed van aanraking en aanwezig zijn, dat ik nu popel en er helemaal klaar voor ben om deze kennis te gaan uitdragen.